Casa Simleu Tondach Figaro Deluxe Rosu Referinta / Reference house in simleu with figaro deluxe red

Acoperiș de invidiat cu țiglă ceramică Tondach

Informații despre proiect:
Oraș: Șimleul Silvaniei | An construcție: 2016-2017

Țigla ceramică Tondach a fost alegerea potrivită pentru beneficiarul final din Șimleul Silvaniei, care și-a dorit să aducă în România o bucată din călătoriile sale pline de povești din Tirol, Austria. În momentul în care visurile lui au luat forma planurilor și mai apoi construcția casei a demarat, acesta a optat pentru țigla ceramică Tondach Planoton 14 (fost Figaro Deluxe) ca soluție pentru acoperiș.

Argumentele care au stat la baza acestei achiziții au fost legate de calitatea țiglei ceramice, durata de viață a acesteia și faptul că are greutatea potrivită pentru acoperișul casei sale. Designul modern, culoarea intensă și finisajul lucios au susținut decizia de achiziție, făcând din acoperișul construcției un acoperiș perfect, atât pe timp de ploaie cât și pe timp de soare.

Mândria finală a beneficiarului a fost surprinsă și prin fraza urmatoare, care denotă satisfacția față de construcția finală: "Peste așteptări a ieșit acest acoperiș și sunt foarte mulțumit. Am o mândrie pentru că toată lumea m-a întrebat ce fel de țiglă am folosit pentru că ei nu au mai văzut așa ceva."

Vezi mai jos video-ul cu declarațiile proprietarului și imagini cu construcția acestuia.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.