Casa Simleu Tondach Figaro Deluxe Rosu Referinta / Reference house in simleu with figaro deluxe red

Acoperis de invidiat cu tigla ceramica Tondach - Simleul Silvaniei

Tigla ceramica Tondach a fost alegerea potrivita pentru beneficiarul final din Simleul Silvaniei, care si-a dorit sa aduca in Romania o bucata din calatoriile sale pline de povesti din Tirol, Austria. In momentul in care visurile lui au luat forma planurilor si mai apoi constructia casei a demarat, acesta a optat pentru tigla ceramica Tondach Figaro Deluxe ca solutie pentru acoperis.

Argumentele care au stat la baza acestei achizitii au fost legate de calitatea tiglei ceramice, durata de viata a acesteia si faptul ca are greutatea potrivita pentru acoperisul casei sale. Designul modern, culoarea intensa si finisajul lucios au sustinut decizia de achizitie, facand din acoperisul constructiei un acoperis perfect, atat pe timp de ploaie cat si pe timp de soare.

Mandria finala a beneficiarului a fost surprinsa si prin fraza urmatoare, care denota satisfactia fata de constructia finala: "Peste asteptari a iesit acest acoperis si sunt foarte multumit. Am o mandrie pentru ca toata lumea m-a intrebat ce fel de tigla am folosit pentru ca ei nu au mai vazut asa ceva."

Vezi mai jos video-ul cu declaratiile proprietarului si imagini cu constructia acestuia.

Informatii despre proiect:

  • Oras: Simleul Silvaniei
  • An constructie: 2016-2017

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.