RO_PHO_SEM_Teius-01

Noua grădină expozițională Semmelrock Teiuș

În data de 13 iunie 2019 am inaugurat grădina expozițională din cadrul fabricii Teiuș. Aceasta prezintă sugestii de montaj, o mare varietate de culori și forme, lumini și plante.

Grădina expozițională constituie cartea de vizită care vine în întâmpinarea voastră pentru a oferi soluții optime de amenajare, precum și o perspectivă clară asupra produselor Semmelrock în ceea ce privește culorile, structura, dar și modalitatea de punere în operă a acestora.

Construită pe o suprafață de peste 1.200 m², grădina debutează cu zonele dedicate produselor premium. Astfel, pașii tăi sunt conduși dinspre zona dale porțelanate AirPave către zona de dale Asti NaturaAsti Colori ,Umbriano și Lusso Tivoli, ele fiind montate în gazon, lăsând astfel senzația unei libertăți de deplasare în orice direcție.

Traseul se continuă cu o alee în triunghi la baza amenajării căreia stă dorința de a expune varietatea de culori și texturi existente în portofoliul de produse. Aceste linii concentrează atenția către anumite zone de interes.

RO_PHO_SEM_Palio

În planificara spațiului s-a ținut cont de raportul lumină umbră, astfel s-a propus plantarea unor platani, plante decorative și plante aromatice în zone care invită privitorii la repaus și răgaz pentru a oferi o privire atentă asupra produselor.

Din design-ul anterior am păstrat lacul, personaj principal al grădinii care include elemente de peisagistică precum plante acvatice și pești. Pașii de grădină Bradstone continuă drumul până la elementul definitor care dă unicitate și autenticitate amenajării: grădinile concept.

Ele reprezintă punctul de reper al grădinii pentru că sunt module tematice în care sunt combinate produse astfel încât dezvăluie 4 concepte diferite: grădina grecească, grădina provence, grădina românească și grădina toscană.

Pentru că această reprezintă pasiunea și plăcerea cu care ne dorim să contribuim la înfrumusețarea spațiului exterior, ne dorim ca toți cei interesați să se bucure de grădina expozițională din cadrul fabricii Teiuș și de aceea vom reveni cu articole ulterioare în care vom descrie detaliat proiectul și conceptele ce au stat la baza acestuia.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.