Egala Koraalrood VB WF | New Construction Restaurant Colonel | Brussels, Belgium | Architect: Dirk de Leeuw Architecten, Brussels, in collaboration with Diego Carrion and Cécile Grosjean | Client: BVO Food sprl | Completion Date: 2015-01-01

Textura si culoare cu Terca pentru atmosfera interiorului tau

Placajul klinker Terca este o alegere foarte buna pentru decoratiunile interioare, mai ales pentru cei care doresc costuri minime de intretinere si o estetica deosebita a interioarelor. 

Pe langa decorarea semineului, puteti sa extindeti folosirea placajului ceramic ca element de decor si pentru un alt perete sau chiar o intreaga incapere.

Culoarea placajului klinker si modul in care se potriveste aceasta culoare cu intreaga incapere vor oferi un aspect natural si cald caminului dumneavoastra.

Compozitia de argila este cea care determina culoarea si rezistenta caramizilor. Stim ca mineralele se comporta in mod diferit atunci cand sunt arse in foc, culorile rezultate putand varia de la galben si rozaliu pana la rosu inchis si brun. 

Placajul ceramic de culoare roz sau rosu deschis se potriveste cu nuante de galben pal, verde intens sau alb-crem antichizat.
Placajul ceramic galben sau bej se combina foarte bine cu nuante neutre ca gri sau maro pamantiu (cautati mai ales nuantele cu umbre in culori pamantii).

Cu cat este mai mare contrastul dintre culoarea caramizii si celelalte ziduri, cu atat mai mult atentia va va fi directionata inspre caramida. Culoarea caramizii trebuie sa fie incorporata si in alte accesorii decorative pentru ca designul incaperii sa fie complet.

Reference photo new construction single family in Mariakerke

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.