Reference photo new construction single family in Saint-Etienne

Traditia utilizarii produselor ceramice pentru fatada

Caramida reprezinta cel mai vechi material de constructie cunoscut. Caramida este un material de constructie artificial obtinut dintr-un amestec de argila, nisip si apa (uscat la soare sau ars in cuptor), precum si din beton. Caramida aparenta este un material utilizat in placarea unor suprafete care doresc a imita caramida obisnuita: fatade de cladiri, ziduri exterioare, pereti interiori de cladire, arcade, semineu etc.

O astfel de caramida se foloseste in principal in scop estetic. In cazul caramizii decorative, nu mai este necesar a se aplica tencuiala. Niciun alt element de constructie nu ofera atatea posibilitati pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice. Caramida decorativa aduce stil si armonie, putand fi folosita atat in interiorul, cat si in exteriorul unui spatiu.

Caramida utilizata pentru fatada asigura stil si durabilitate cladirii, mentinandu-se multi ani fara a necesita intretinere sau reparatii. Folosita cu succes la exterior, caramida aparenta are un impact vizual deosebit, fiind rezistenta la intemperii.

Alegerea unui finisaj potrivit pentru fatada sau terasa casei reflecta personalitatea proprietarului si imprima cladirii eleganta, armonie si rafinament.

Eleganta, farmec, durabilitate si siguranta – daca iti doresti ca fatada casei tale sa intruneasca toate aceste conditii, alege caramizile de fatada Terca!

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.