Proiect referinta Tondach casa Zalau / Reference project Tondach Zalau house

Renovare acoperiș casă unifamilială - Zalău

Informații despre proiect:
Oraș: Turda
An renovare: 2018

Acoperișul casei este foarte important pentru confortul tău și al familiei tale. El este cel care protejează casa de toate intemperiile (ploaie, zăpadă, caldura, frig, etc.) care apar peste ani, iar deteriorarea lui poate provoca neplăceri întregii familii.

Renovarea acoperișului îți poate da multe batai de cap, de care poți scăpa dacă ai langă tine specialiștii potriviti și dacă alegi cele mai bune soluții pe termen lung pentru casa ta.

Domnul Terheș Dragotin, proprietarul unei case din Zalău, la renovarea acoperișului casei sale a ales sa utilizeze țigla ceramică Tondach. Serviciile de consultanță tehnică oferite de specialiștii Wienerberger, informațiile detaliate puse la dispoziție în procesul de documentare și suportul pentru accesorizarea corespunzatoare a acoperișului, au contat în decizia proprietarului privind țigla ceramică potrivită pentru renovare.

Tondach Renoton 9, culoarea maro aramiu cu finisaj satinat, aleasă de proprietar pentru renovarea locuinței proprii, asigură o protecție multiplă a suprafeței țiglei și oferă rezistență împotriva condițiilor extreme de mediu, cu protecție îndelungată a culorii. Alegând accesoriile potrivite pentru renovarea acoperișului ceramic, proprietarul s-a asigurat de faptul că acoperișul casei sale nu va mai avea de suferit ani de zile. 

Atunci cand alegi produse de calitate, în final alegi să crești calitatea locuirii pentru tine și familia ta.

Vezi în video-ul de mai jos declarațiile proprietarului și imagini cu construcția!

Descoperă alte proiecte de renovare

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.