Casa e4 nr 2 Buftea

Casă eficientă energetic - Buftea

Informații despre proiect:
Oraș: Buftea
An construcție: 2017-2019

Atunci când construiești o casă iei în considerare toate elementele implicate și cauți să găsești cele mai bune soluții care să îți aducă confortul dorit, atât ție cât și familiei tale.

Casa eficientă energetic din Buftea este un proiect deosebit pentru noi, fiind a doua casă e4 din România care respectă cele 4 principii: energie, economie, ecologie și emoție.

Plecând de la designul modern, în linii simple, viziunea arhitectului s-a îmbinat cu cea a beneficiarului final, rezultând o construcție de calitate, la standardele actuale. Pentru construcția casei s-a luat decizia de a ridica zidăria cu ajutorul blocurilor ceramice Porotherm 30 STh, datorită calității de izolare termică sporită, iar pentru acoperiș s-a optat pentru țigla ceramică Veneton 13 (fost Tondach Mediteran Plus), care completează frumusețea naturală a casei oferind în același timp rezistență în timp.

Putem spune că rezultatul final este la nivelul așteptărilor familiei care acum se bucură de o casă eficientă energetic, cu un design modern și care le face viața mai frumoasă zi de zi.

Vezi aici mai multe informații despre casa e4 din Buftea și etapele intermediare ale ridicării.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.