Brasov duplex aerial photo, tondach

Casă rezidențială tip duplex - Brașov

Informații despre proiect: 
Oraș: Brașov | An construcție: 2016

O construcție nouă cu locuințe duplex a fost realizată în zona orașului Brașov, totul pornind ca un proiect propus de un dezvoltator ambițios.

Acesta a decis ca în cadrul ansamblului rezidențial era nevoie de mai multe case construite cu țiglă ceramică, care să reflecte personalitatea proprietarilor. Era nevoie de mai mult confort, de produse naturale, locuințe în armonie cu natura și peisajele din jur. În arhitectura casei, pentru ferestre și balcoane s-a folosit lemn, iar la interioare s-au adaugat lambriuri pentru crearea unei atmosfere ca “acasă”.  Toate aceste elemente au fost gândite în culori calde pentru ca în final, să fie completate de acoperișul realizat cu țigla ceramică Tondach Solzi în culoarea maro cu finisaj satinat.

Țigla ceramică Tondach Solzi reflectă frumusețea clasică, simplă și discretă. Finisajul satinat reprezintă un strat natural pe bază de argilă arsă, înglobat prin ardere în structura țiglei, utilizat pentru obținerea gamei variate de culori a produselor, dar și pentru îmbunătățirea comportării în timp a acestora și a rezistenței la condițiile meteo. Textura satinată, obținută prin procesul de angobare, implica integrarea culorii în structura țiglei ceramice, reducând riscul degradării în timp a aspectului produsului. De asemenea, suprafața tiglei devine extrem de rezistentă și netedă, contribuind la fenomenul de autocurățare a acoperișului ceramic.

Suprafețele duplexului se aliniază într-un concept architectural de excepție, care sunt întregite de țigla ceramică de la Tondach – o alegere firească, care reflectă calitatea locuințelor durabile.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.