House in Cluj, Tondach reference project / Casa Cluj, referinta Tondach, 2018

Locuință rezidențială - Cluj

Informații despre proiect:
Oraș: Cluj- Napoca | An construcție: 2015-2016

O casă deosebită a fost construită în județul Cluj de către un proprietar interesat de un design modern în colaborare cu un arhitect, care a înțeles exact dorințele și nevoile acestuia și a creat casa visurilor sale ca atare. 

Deși construcția casei, în primă etapă, nu a fost lipsită de diverse situații neplacute pe șantier, aceasta a fost ridicată în timp util și urmând în tocmai cerințele proprietarului atent la calitatea lucrărilor de execuție.

Următoarea etapă extrem de importanta în construcție a reprezentat-o acoperișul. Criteriile principale avute în vedere au fost tipul și culoarea produsului, beneficiarul final dorindu-și o țigla plată, modernă, într-o culoare clasica și naturală, dar totuși specială. Luând în calcul calitatea, funcționalitatea, estetica și prețul materialelor, alegerea țiglelor ceramice Planoton 14 (fost Tondach Figaro Deluxe) a fost una naturală. 

Acum această casă din Cluj este caminul unei familii pentru care emoția și sănătatea sunt cuvinte cheie, iar durabilitatea acoperișului este parte integrată dintr-un concept arhitectural modern și un climat interior plăcut.

Descoperă alte proiecte rezidențiale

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.