News - COVID-19 Update

Corona Virus (COVID-19) Informatii

In perioada actuala prioritatile noastre sunt siguranta angajatilor nostri, respectarea masurilor de preventie si asigurarea continuitatii activitatii pentru a raspunde cat mai bine posibil solicitarilor primite de la clienti. 

Monitorizam cu atentie evolutia situatiei pentru a ne adapta rapid recomandarilor si dispozitiilor primite din partea autoritatilor pentru a evita raspandirea virusului COVID-19. Continuam sa urmam sfaturile oferite de autoritati pentru a minimiza raspandirea virusului si pentru a monitoriza si a atenua indeaproape riscurile pentru operatiunile noastre.

In unitatile de productie activitatea se desfasoara fara sincope in acest moment. Masurile de preventie recomandate de Guvernul Romaniei si Organizatia Mondiala a Sanatatii au fost implementate in fiecare dintre fabricile noastre, astfel incat sa ne putem continua activitatea de productie, in conditii de siguranta pentru colegii din fabrici. Considerand toate informatiile disponibile in acest moment, suntem determinati sa mentinem activitatea de productie in parametri normali.

Printre preocuparile importante pentru echipa noastra in aceasta perioada sunt asigurarea continuitatii materiilor prime pentru unitatile de productie pe care le avem si gestionarea in cel mai bun mod posibil a livrarilor de produse finite catre clientii din reteaua noastra de distribuitori autorizati.

Pentru produsele comercializate prin import consideram toate aspectele care deriva din dificultatile cu care se confrunta transportul international de marfuri, cum ar fi timpul mare de asteptare la punctele de trecere a frontierei, conditii care trebuie respectate de soferii camioanelor, etc.

Responsabilitatea individuala a fiecaruia dintre noi, atat in plan privat, cat si profesional poate influenta direct durata acestei situatii si reprezinta baza pentru o revenirea la conditiile normale de activitate. Vom continua sa lucram in stransa cooperare cu totii pentru a ne proteja afacerile, angajatii si clientii.

Echipa Wienerberger Romania

Tablet computer and hands at blueprint
© Uwe Strasser

       Echipa de vanzari Wienerberger iti sta in continuare la dispozitie

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.