Porotherm 15 NF

Porotherm 15 N+F - produs nou destinat peretilor de compartimentare

Wienerberger lanseaza noul produs Porotherm 15 N+F

Ca orice lucru bine facut, casa ta trebuie construita cu acelasi sistem sigur si de incredere, de la prima caramida pana la ultima.

Utilizarea blocurilor ceramice Porotherm pentru zidaria peretilor despartitori ofera casei o atmosfera interioara placuta, fara umiditate si o performanta acustica ce satisface cerintele standardizate pentru elemente de separare intre incaperi din acelasi apartament.

Noul produs Porotherm 15 N+F completeaza gama de produse Porotherm Interior, alaturi de blocurile ceramice Porotherm 11.5 N+F si Porotherm 20 N+F si iti ofera posibilitatea sa zidesti mai usor cu timp si costuri reduse. Acesta este un bloc ceramic cu nut si feder, destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Blocul ceramic Porotherm 15 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical. Pentru punerea in opera se va folosi mortar de zidarie de uz general.

 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.