Image of business partners handshaking over business objects on workplace

Razvan Bosomoiu noul CEO al Wienerberger Romania

— 

Wienerberger, principalul producator international de materiale de constructie si solutii de infrastructura, numarul unu pe piata globala cand vine vorba despre productia de caramizi ceramice, precum si leader pe piata europeana pentru tigle ceramice, anunta ca Razvan Bosomoiu a fost numit noul CEO al Wienerberger Romania.

Lider experimentat, cu un traseu profesional care demonstreaza ca a dus de fiecare data companiile cu care a colaborat la urmatorul nivel de performanta, Razvan Bosomoiu ii va succeda lui Christian Reingruber, cel care a detinut functia de managing director interimar pana la data de 25 august 2022 si care se va concentra din nou exclusiv pe rolul sau de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrala si de Est.

Avand o vasta experienta profesionala in management si un background tehnic, Razvan Bosomoiu a demonstrat, de-a lungul carierei sale de pana-n prezent, puternice abilitati de marketing si leadership, adoptand o cultura a performantei si dezvoltand strategii organizationale de invatare. Prin coordonarea unor echipe complexe, Razvan Bosomoiu a contribuit semnificativ la reproiectarea modelelor de business, convergand spre cresteri durabile si profitabile si accelerand procesul de inovatie, indiferent de brandul pe care l-a reprezentat.

„Sunt bucuros sa va anunt ca l-am desemnat pe domnul Razvan Bosomoiu noul CEO al echipei noastre din Romania, fiind increzator ca, impreuna cu echipa sa de management care are, de asemenea, o vasta experienta, vor duce mai departe povestea noastra de succes - o poveste centrata pe client, cu o istorie de peste 200 de ani de inovatie si imbunatatire a calitatii vietii oamenilor. Cu o experienta solida in ceea ce priveste managementul oamenilor si cu expunerea sa internationala in medii comerciale si de productie, Razvan este cea mai buna alegere pentru noi. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Wienerberger Romania, in beneficiul angajatilor, actionarilor si clientilor nostri, continuand acelasi drum al dezvoltării si al succesului.”, a declarat Christian Reingruber, Chief Operating Officer pentru Wienerberger Building Solutions Europa Centrala si de Est.

RO_MKT_Razvan_Bosomoiu_1400x743

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.