Lansare Buiandrug Porotherm A12 Termo

Produs unic pe piata din Romania

Daca privim lumea din perspectiva dezvoltarii noilor tehnologii, ne putem duce cu usurinta la gandul ca traim intr-o societate din ce in ce mai atenta la mediul in care locuieste si la impactul materialelor de constructie asupra calitatii vietii si a mediului inconjurator.

Portofoliul de materiale ceramice Porotherm se extinde prin lansarea noului tip de buiandrug Porotherm A12 Termo, care imbunatateste perspectiva asupra constructiilor rapide, superioare din punct de vedere termic si inovative, realizate cu produsele Wienerberger.

Buiandrugul termoizolant Porotherm A12 Termo este un produs unic pe piata din Romania, fiind un element prefabricat din beton armat precomprimat cu invelis ceramic, cu armatura pretensionata tip Y 1960C-2.5 si beton clasa C30/37. Buiandrugii Porotherm A12 Termo se dispun la partea superioara a golurilor prevazute in zidarie pentru ferestre si usi si au rol de sustinere a portiunii de zidarie sau a suprabetonarii armate de deasupra acestora. Aceste elemente pot fi utilizate atat la pereti exteriori cat si la pereti interiori, pentru constructia de cladiri noi sau la lucrari de renovare, recompartimentare sau mansardare.

Inovatia Wienerberger introduce factorul termic in realizarea accesoriilor cu rol structural din gama Porotherm Complet, imbunatatind considerabil confortul in propria casa. Buiandrugul Porotherm A12 Termo combina proprietatile termoizolante si cresterea rezistentei constructiei. Practic, Porotherm A12 Termo ofera o izolare suplimentara zonelor de gol practicate in zidarie, fiind cu 78% mai bun izolator termic comparativ cu un buiandrug din beton monolit de dimensiuni similare, datorita stratului de termoizolatie suplimentar din interiorul produsului.

De asemenea, noul buiandrug, asigura un mediu sanatos la interior prin protectia imbunatatita pe care o ofera impotriva posibilelor pericole cauzate de umezeala. In plus, buiandrugul Porotherm A12 Termo are avantajul unei executii ultrarapida, excluzand timpii de cofrare si armare, care, in final se traduc prin costuri reduse pentru manopera.

Este din ce in ce mai importanta utilizarea materialelor de constructie sustenabile care sa respecte cele mai inalte standarde de performanta si durabilitate ce reflecta viziunea si stilul de viata responsabil al proprietarului, aceste aspecte fiind in totalitate reflectate in noul buiandrug lansat de Wienerberger.

Afla AICI care sunt aspectele la care trebuie sa fii atent inainte sa incepi constructia casei. Dincolo de impactul asupra resurselor financiare, impactul asupra calitatii vietii este cel mai important element de avut in vedere atunci cand facem aceste alegeri care ne influenteaza confortul ulterior in locuinta.

Poster for roadshow campaign / Poster caravana inovatiei

Echipa Wienerberger iti sta la dispozitie daca doresti sa afli informatii suplimentare 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.