RO_MK_POR_Salvati_Copiii
© Wienerberger Romania

Wienerberger in parteneriat cu organizatia Salvati Copiii

La Wienerberger avem incredere ca prin solidaritate si implicare vom reusi sa contribuim la schimbare – aceasta fiind una dintre valorile care ne ghideaza activitatea.

Luna aceasta ne-am alaturat organizatiei Salvati Copiii in calitate de sponsor in cadrul „Festivalului Brazilor de Craciun”, cea de-a 21-a editie, in care Organizatia Salvati Copiii Romania consolideaza Fondul de solidaritate pentru copiii vulnerabili, pentru a avea un drept real la educatie, sanatate si servicii sociale, fara a fi descriminati. 

Astfel, saptamana trecuta am avut placerea de a participa la acest minunat eveniment, in care Festivalul Brazilor de Craciun demonstreaza ca binele comun depinde de efortul colectiv, de responsabilitate sociala si implicare. Pentru editia de anul acesta, organizatia in parteneriat cu Muzeul National de Arta a Romaniei, 26 de artisti si designeri au creat in atelierele lor brazi care spun povestea binelui ce trece de la unul la altul, prin empatie si solidaritate. 

Cei 26 de brazi licitati in seara de gala a festivalului Brazilor de Craciun au obtinut fonduri totale in valoare de 764.000 de euro, demonstrand ca solidaritatea sociala este una dintre solutiile cele mai eficiente in fata crizei. Brazii au fost expusi si licitati in interiorul Muzeului National de Arta a Romaniei, intr-o cursa a generozitatii care a doborat recordurile si cel mai ravnit brad a ajuns la 110.000 euro. Gazdele serii au fost Andreea Raicu si Mihai Morar, care au reusit să mobilizeze donații record și să transforme seara într-un spectacol al binelui.

Destinatia fondurilor colectate la cele 20 de editii anterioare:

·       58.868 de copii au beneficiat de sprijin socio-economic, pentru a putea fi integrați educațional și pentru a se preveni abandonul școlar;

·       39.444 de copii au fost incluși în programul Școala după Școală și de educație remedială;

·       9.349 de copii au participat la Grădinițele Estivale;

·       4.624 de copii au fost recuperați educațional, prin programul A Doua Șansă

 

Ne bucuram nespus ca am putut fi prezenti la acest eveniment caritabil minunat, intr-un cadru de poveste!

RO_MK_POR_Salvati_Copiii
© Wienerberger Romania

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.