RO_MKT_Habitat for Humanity Bacau

Case pentru familii vulnerabile construite de Habitat for Humanity impreuna cu Wienerberger

 

 

Habitat for Humanity a construit in comuna Poduri din judetul Bacau patru locuinte in format duplex pentru familii vulnerabile in parteneriat cu Wienerberger, cel mai mare producator mondial de blocuri ceramice,  lider de piata pentru tigle ceramice in Europa si în Europa de Est pentru pavaj.

In cadrul acestui parteneriat, angajati din Romania ai companiei au participat pe baza de voluntariat, la constructia acestor locuinte, alaturi de echipa de muncitori de pe santier. De asemenea, Wienerberger a donat tigla ceramica Tondach, precum si toate accesoriile necesare pentru construirea acoperisurilor caselor de la Poduri.

Compania a donat acelasi tip de materiale, precum si produse Pipelife pentru un al alt proiect derulat de Habitat for Humanity la Cumpana, in judetul Constanta, unde ONG-ul a construit opt locuinte similare pentru familii vulnerabile. De asemenea, Wienerberger a pus la dispoziție si produse Pipelife pentru proiectul Hope Build sau alte produse necesare pentru orice proiect din programele Habitat for Humanity Romania.

Angajatii Wienerberger au mai participat la numeroase alte astfel de actiuni in trecut, in baza parteneriatului cu Habitat for Humanity ce datează din 2012. De asemenea, un numar record de angajati au participat, in perioada 3-7 octombrie, la lucrarile de pe santierul de la Cumpana Constanța.

Membrii echipei Wienerberger au lucrat la atelierele de montat tigla, precum si la celelalte ateliere de construire a celor 2 case in doar 5 zile. Proiectul se bucura de sustinerea companiei in totalitate. Energia pozitiva de pe santier, lucrul in echipa si multumirea de la final sunt molipsitoare si ne aduna intr-un numar tot mai mare pe santiere.”, a declarat Ioana Totoian, coordonator al proiectului din partea Wienerberger Romania.

Wienerberger este partener anul acesta si în proiectul de la SOS Satele Copiilor București, unde Habitat for Humanity Romania reabiliteaza doua cladiri, iar compania este implicata in mai multe proiecte legate de educatie, sport, teatru, ecologie si sustenabilitate.

 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.