RO_MKT_POR_CSA_Steaua_4

Wienerberger – Sponsor Oficial CSA Steaua Bucuresti

Iulie 2021 - Octombrie 2022

Sportul este intotdeauna asociat unui stil de viata sanatos, iar noi ne continuam traditia de a sustine miscarea in toate formele sale. Asadar, suntem mandri sa va anuntam ca Wienerberger a fost sponsor oficial in perioada iulie 2021 - octombrie 2022 al echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti, cat si a Centrului de Copii si Juniori.

Ca specialisti si producatori de materiale de constructii, contribuim la intemeierea cladirilor. Insa o cladire nu reprezinta neaparat o casa. Ingredientul care lipseste este grupul de persoane care defineste o constructie ca atare, un loc sigur in care fiecare evolueaza. Tocmai de aceea, ne-am dorit sa contribuim la cladirea performantei sportului romanesc prin sponsorizarea echipei de fotbal a CSA Steaua Bucuresti. Parteneriatul a fost anuntat in timpul debutului de sezon competitional 2021-2022 in Liga a 2-a, care a avut loc pe stadionul Steaua.

Va invitam sa vizualizati mai jos o selectie de imagini de la evenimentul de prezentare a sponsorilor cat si din perioada sezonului competitional 2021-2022.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.