RO_MKT_POR_CSA_Steaua_4

Wienerberger – Sponsor Oficial CSA Steaua Bucuresti

Sportul este intotdeauna asociat unui stil de viata sanatos, iar noi ne continuam traditia de a sustine miscarea in toate formele sale. Asadar, suntem mandri sa va anuntam ca Wienerberger a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal CSA Steaua Bucuresti, cat si a Centrului de Copii si Juniori pentru sezonul competitional prezent, precum si pentru urmatorul.

Ca specialisti si producatori de materiale de constructii, contribuim la intemeierea cladirilor. Insa o cladire nu reprezinta neaparat o casa. Ingredientul care lipseste este grupul de persoane care defineste o constructie ca atare, un loc sigur in care fiecare evolueaza. Tocmai de aceea, ne dorim sa contribuim la cladirea performantei sportului romanesc prin sponsorizarea echipei de fotbal a CSA Steaua Bucuresti. Parteneriatul a fost anuntat in timpul debutului de sezon competitional 2021-2022 in Liga a 2-a, care a avut loc pe stadionul Steaua.

Iulian Mangalagiu

Director General Wienerberger Romania

“Am placerea de a ma afla alaturi de dumneavoastra in aceasta seara, pentru a marca parteneriatul dintre CSA Steaua si compania Wienerberger Romania.

Acest parteneriat ne onoreaza, in primul rand pentru ca e un brand puternic, un brand care a creat traditie si istorie in fotbalul romanesc. Asa cum sportivii sunt sustinuti de suporteri, si noi suntem sustinuti de clientii nostri. Si performanta nu poate veni decat prin munca asidua si colaborare intensa. Ne dorim un parteneriat de lunga durata si ne dorim sa contribuim si noi in sportul romanesc.

De aceea am decis sa contribuim si la dezvoltarea generatiilor urmatoare, prin contributii la Centrul de Copii si Juniori si sunt sigur ca rezultatele vor veni in anii care urmeaza, iar de aceste rezultate se vor bucura si suporterii la nivel national.

Multumim pentru posibilitatea si onoarea de a fi partenerii dumneavoastra in acest proiect si va urez succes in toate etapele urmatoare. Sa auzim numai de victorii si hai Steaua!”

George Ogararu

Director Tehnic CSA Steaua Bucuresti

”Am o deosebita placere sa va prezint noul nostru partener, Wienerberger Romania, care va fi prezent pe spatele tricoului de joc al echipei Steaua, in urmatoarele doua sezoane competitionale, (...) cu brandul Porotherm. In acelasi timp, pentru ca sunt specialisti si la capitolul constructii, vor fi alaturi de Steaua si la grupele de juniori. La aceste grupe logo-ul Porotherm va fi tot deasupra numerelor, pe spate”

Va invitam sa vizualizati mai jos o selectie de imagini de la evenimentul de prezentare a sponsorilor cat si din perioada sezonului competitional 2021-2022.

Promotii

Descopera promotiile active.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.