Business people having casual discussion during meeting

Conduita noastra

Experienta, pasiune, integritate si respect, orientare catre client, spirit antreprenorial, calitate si responsabilitate.

Aceste valori sunt baza activitatii companiei noastre si a cooperarii noastre zilnice. Aceste componente, puternic inradacinate in cultura noastra corporativa, se reflecta intr-o serie de reguli, reglementari si politici ale Grupului Wienerberger. Mesajul acestora este clar: orice forma de conduita ilegala si lipsita de etica, precum si incalcarea cerintelor de conformitate, nu vor fi tolerate!

In lumea Wienerberger, pentru noi toti - angajati, clienti, furnizori si parteneri - este ambitia noastra sa traim conform celor mai inalte standarde de integritate, etica in afaceri si durabilitate, asigurand un comportament corect in intregul grup.

Whistleblowing: Cand ceva nu este chiar corect.

Este responsabilitatea noastra sa promovam o cultura corporativa care sa reflecte principiile noastre. Aceasta include obligatia tuturor celor care sunt responsabili de conformitate in cadrul Wienerberger, de a se asigura ca politicile si procesele sunt implementate si respectate. Auditurile interne si externe sunt efectuate pentru a verifica eficacitatea tuturor regulilor si reglementarilor si pentru a initia imbunatatiri suplimentare.

Daca aveti motive sa banuiti ca standardele noastre de conduita sunt incalcate sau nesocotite, nu ezitati sa ne semnalati! Wienerberger isi incurajeaza toti angajatii, furnizorii si partenerii sa raporteze orice potentiala incalcare, abatere sau nerespectare a codului nostru de conduita!

SeeHearSpeakUp

SeeHearSpeakUp este un serviciu de avertizare extern si independent, creat pentru a ne asigura ca angajatii, clientii, furnizorii si partenerii isi pot exprima posibilele preocupari in mod confidential si anonim. Serviciul SeeHearSpeakUp ne permite sa verificam orice comportament ilegal, lipsit de etica sau inadecvat raportat si sa procesam si sa investigam plangerile primite prin intermediul Comitetului de Whistleblowing al Wienerberger.

Canale de semnalare: cum functioneaza.

Ati luat la cunostinta de vreun comportament ilegal, lipsit de etica sau inadecvat la locul de munca? Va rugam sa raportati problema intr-unul din urmatoarele moduri confidentiale:

Sunati la 00800 9687 4357

Trimiteti un e-mail la report@seehearspeakup.co.uk Sau raportati online prin seehearspeakup.co.uk/wienerberger

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.