Clay tile production at production plant Lantenne-Vertière, France Koramic, Aucune, Monde
ZZ Wancor, drying, firing, Production plant

Productia in Wienerberger

Patru elemente fundamentale

pamant, apa, aer si foc

Pornind de la cele 4 elemente fundamentale - pamant, apa, aer si foc - produsele ceramice Wienerberger sunt create pentru case facute sa dureze, perfect integrate in mediul inconjurator.

Inovatie de peste 200 de ani

Lider mondial in productia de sisteme ceramice pentru constructii

Utilizand tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu, produsele ceramice oferite de Wienerberger reprezinta solutii moderne, cu specificatii perfect adaptat la conditiile de mediu si clima, conform normelor de constructii ale tarii noastre.

Atentie la detalii si la mediul inconjurator

Este firesc sa ne intereseze modul in care mediul in care locuim influenteaza calitatea vietii, inclusiv prin prisma materialelor din care este construit.

Materialele de constructie ceramice sunt sanatoase si sustenabile in timp. Ele nu elibereaza in atmosfera particule poluante sau alergeni si permit zidului sa respire. Pentru a ne asigura ca toata activitatea noastra de productie este conform reglementarilor in viguare, toate fabricile Wienerberger din Romania au implementat cu succes un program amplu de imbunatatire a performantei energetice, cu atentie sporita la mediul inconjurator.

 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.