Casa e4 nr 2 Buftea

O noua Casa e4 in Romania

Cand deschidem un drum nou cu o idee inovatoare, intrebarea care apare pe parcurs este: "Oare va fi bine?". Cand investim intr-o casa, pornind de la intentia de a folosi tehnologii si materiale noi, pentru a reduce consumul si pentru a creste calitatea vietii noastre si a celor dragi, avem multe intrebari. Dar cand vedem ca realitatea confirma asteptarile, nu doar ca avem satisfactia unor decizii bune, valoroase, dar ii inspiram si pe altii sa mearga pe drumul nostru.

Este ceea ce s-a intamplat cu conceptul Casa e4 de la Wienerberger. Initial o schita si o provocare pentru Romania, acum un model de casa pe care si alte familii doresc sa o construiasca si sa o transforme in caminul lor.

Astfel, dupa finalizarea cu succes a primei Case e4 din Romania, povestea merge mai departe. O noua locuinta e4 este construita in Buftea. Familia Cristolovean a fost inspirata de succesul primei Case e4 in care locuieste acum familia Fortescu, asa ca a urmat modelul acesteia si a inceput constructia noii case e4 care s-a finalizat in vara anului 2019. 

Materialele de constructie Wienerberger folosite in ridicarea casei au fost: blocurile ceramice Porotherm 30 STh, mortarul Porotherm M50 si tigla ceramica Tondach Mediteran Plus in culoarea natur. Proiectul Casa e4 este un studiu de caz excelent pentru toate familiile care isi doresc o locuinta moderna, eficienta din punct de vedere energetic (aspect confirmat de masuratorile realizate), in care pot controla oricand consumul si pot realiza o strategie de locuire.

Vezi mai jos poze din santier si rezultatul final!

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.