Reference photo new construction single family in Melle

Estetica naturala a produselor Terca pentru un plus de confort in casa ta

Simpla si aparent banala caramida a devenit astazi, in această lume supertehnologizata, materialul natural, rezistent si frumos care poate crea un ambient prietenos si plin de caldura. Mai mult, ea pare sa fi devenit un material de constructie mai popular ca niciodata, datorita esteticii deosebite.

Designerii de interior o recomanda la decorarea interioara a peretilor, semineelor, arcadelor sau chiar in unele compozitii de arta moderna. Cu aspect compact sau poros, texturile deosebite ale placajului ceramic Terca aduc un confort natural in casa ta. 

Placajul ceramic klinker Terca este dedicat celor ce apreciaza valoarea estetica a caramizii si vor sa innobileze aspectul interior al locuintei lor.

Din punct de vedere estetic, placajul klinker Terca reprezinta mereu o varianta eleganta, care nu se va demoda niciodata. Indiferent daca optezi pentru redecorarea unui perete, a unui semineu, a unei rame de usa, a unui bar, a unui blat pentru bucatarie sau de ce nu a unei bai, acest material nu te va dezamagi si va arata grozav in locuinta ta.  

Reference photo new construction single family in Melle

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.