Reference photo extension single family in Berlare

Caramida aparenta Terca pentru cladiri moderne

Pentru cei care pretuiesc formele moderne, portofoliul de produse Terca include multe produse speciale, in diverse formate, care permit realizarea unor fatade spectaculoase.

Astfel, fatada cladirii reflecta creativitatea si originalitatea viziunii fiecarui proprietar.

Caramida aparenta contribuie din plin la aspectul fatadei unei constructii si asigura protectie impotriva factorilor externi (inghet si caldura, ploi abundente si grindina) pe perioade indelungate. 

Fabricate din materii prime pure 100% si arse la temperaturi de peste 1.000°C aceste materiale dobandesc proprietati superioare de protectie si nu necesita renovari periodice sau costuri suplimentare de intretinere.

Sunt disponibile o multime de culori si texturi din care puteti alege. Pentru a obtine modelul dorit, aveti posibilitatea montarii produselor dupa diferite tipare, dar si in combinatie cu chit de rosturi intr-o culoare care sa permida obtinerea unui contrast placut si sa evidentieze cat mai bine materialul de fatada sau anumite volume si unghiuri ale constructiei.

Building with apartments and one-family housings. Buiding with warm colours and a green roof. Immeuble Allure, 66 rue Mstislav Rostropovitch 75017 PARIS. Brick Terca KESS and Ligne Moulée Main Elmore, Forum Cromo, Nero Zwart Mangaan.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.