Reference photo new construction single family in Borgloon

Durabilitatea si frumusetea naturala a produselor ceramice Terca

  • Durabilitate - material de constructii ecologic, natural, caramida este obtinuta prin arderea argilei in cuptoare, la temperaturi de peste 1000 de grade Celsius. Este rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet si, spre deosebire de alte materiale pentru fatada, nu se decoloreaza in timp. Odata instalata, o fatada din caramida aparenta dureaza cel putin 100 de ani, in mod normal fara a necesita niciun fel de interventie in primii 25 de ani.
  • Frumusete naturala printr-o varietate larga de culori si texturi - cu peste 100 de nuante si finisaje, o gama variata de formate, o multitudine de moduri de tesere a caramizilor de fatada, creativitatea este nelimitata.
  • Originalitate - produsele ceramice Terca au rolul de a seduce ochiul privitorului, datorita capacitatii lor de a reinventa o fatada intr- un mod spectaculos.
  • Climat sanatos - realizate din argila, apa si foc, produsele ceramice Terca sunt 100% sigure si lipsite de elemente nocive, perfecte pentru sanatatea familiei tale si a mediului inconjurator.
  • Performanta cladirii - caramizile de fatada Terca aplicate pe un perete dublu (cu doua randuri de zidarie) ajuta la o izolare exterioara mult mai buna. Combinate cu un material izolator, ele formeaza o bariera veritabila impotriva temperaturilor scazute sau crescute si au o durata de viata de aproximativ 150 de ani. Fatada din caramida actioneaza ca un izolator termic, contribuind la mentinerea casei dumneavoastra calduroasa iarna si racoroasa vara. In plus, caramida are si calitati de izolator fonic.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.