RO_MK_POR_25_30_ECO
© Wienerberger Romania

Noul bloc ceramic Porotherm 25/30 ECO

Viziunea asupra casei tale prinde contur cand ai la indemana materiale potrivite, care sa corespunda in totalitate nevoilor si asteptarilor tale. De aceea, completam gama Porotherm Optim cu un nou bloc ceramic menit sa iti asigure confort si siguranta in noua ta locuinta.

Porotherm 25/30 ECO este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag <=0.15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Acest produs a fost proiectat si executat conform reglementarilor in vigoare si indeplineste cele mai recente exigente in domeniu, fiind un material sanatos si durabil, cu impact redus asupra mediului inconjurator. Prin urmare, este un produs ecologic datorita scaderii emisiilor de gaze cu efect de sera rezultate in urma procesului de fabricatie.

In plus, in contextul preocuparilor actuale pentru o arhitectura sustenabila, calitatile blocului ceramic Porotherm 25/30 ECO sunt preferate de specialistii in domeniu datorita beneficiilor considerabile:

  • Produs ecologic datorita scaderii emisiilor de gaze cu efect de sera;
  • Produs usor de manipulat si de pus în opera datorita greutatii reduse;
  • Produs ce nu incarca structura datorita masei mici a produsului, rezultand o zidarie usoara ce va conduce la scaderea incarcarilor asupra structurii de rezistenta;

Pentru informatii suplimentare si detalii tehnice despre noul produs Porotherm 25/30 ECO, click AICI.

Leyton House. Brick Award 22 Category "Feeling at home". McMahon Architecture. Internal view of kitchen towards main external brick elevation
© Fernando Manoso

Doresti consultanta personalizata? Afla aici datele de contact:

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.