Wienerberger

Raport Impact Mediu - Octombrie 2023

WIENERBERGER anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului  pentru proiectul EXTINDERE CARIERĂ DE ARGILĂ GUȘTERIȚA – DEALUL GALBEN II, propus a se realiza în Sibiu, titular WIENERBERGER SRL.

Tipul deciziei luate de APM Sibiu poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu. Raportul privind impactul de asupra mediului poate fi consultat la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, județul Sibiu in zilele de luni-joi, între orele 8-16:30 și vineri, între orele 8-14 și la sediul titularului de proiect din Sibiu, str. Podului 127, în zilele de luni-joi, între orele 8-16 și vineri, între orele 8-14.

Documentul este disponibil pe site-ul http//apmsb.anpm.ro și aici.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, programata initial pe data de 18 ianuarie 2024, a fost reprogramata pe data de 01 februarie 2024, si va avea loc in sala de sedinte a S.C. TONDACH S.R.L. din Sibiu, str. Podului nr. 127, incepând cu orele 15:00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observații privind documentele mentionate la sediul APM Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, județul Sibiu până la data de 01.02.2024.

Observațiile publicului primite în această perioadă vor fi înaintate către APM Sibiu.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.