Noua colectie Terca Smooth

Noua colectie Terca Smooth

Solutii pentru fatada si amenajari interioare

Amenajarile cu placaj ceramic cresc valoarea locuintei prin aspectul lor elegant. Casa ta va deveni o adevarata incantare prin frumusetea culorilor si formatul traditional, contribuind la transformarea amenajarii intr-o capodopera arhitecturala.

Terca, brandul Wienerberger pentru caramida aparenta si placaj ceramic isi imbogateste portofoliul cu doua noi game de placaj ceramic Klinker cu aspect remarcabil:

  • ARMIS – cu 11 culori noi
  • PELARIS – cu 9 culori noi

Gamele Armis si Pelaris au forme si texturi moderne, caracteristica lor principala fiind suprafata neteda.

De unde am pornit?

Povestea lansarii colectiei Terca Smooth a inceput de la dorinta noastra de la pune la dispozitia arhitectilor, clientilor si partenerilor nostri o gama de produse care sa rapunda nevoilor actuale de deign. Am cumulat dorintele si nevoile pietei intr-o gama cu aspect deosebit, la preturi accesibile unui target extins, care corespunde standardelor de calitate superioara pe care le impune brandul Terca. Credem ca eforturile noastre s-au concretizat frumos intr-o colectie ce satisface exigentele clientilor nostri, arhitectilor, dezvoltatorilor, beneficiarilor finali si, nu in ultimul rand exigentelor impuse de frumusetea Terca.

Colectia Smooth

Fabricate in Germania de catre grupul Wienerberger, ambalate in cutii de 30 sau 40 de bucati, pentru siguranta unui transport eficient catre client, gamele Armis si Pelaris reflecta dorinta noastra de a oferi produse pentru amenajari interioare si exterioare de calitate superioara la preturi accesibile.

Noua colectie Smooth ofera cateva beneficii considerabile

  • Suprafata neteda potrivita unei game variate de destinatii de utilizare
  • Durata de viata indelungata
  • Absorbtie scazuta de apa
  • Intretinere usoara
  • Varietate de culori si finisaje

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.