Expertul nr. 1 in acoperisuri alege tigla ceramica Tondach

Update: Perioada de inscrieri s-a incheiat pe 30 Noiembrie 2021.

Am extras marele castigator al tombolei Tondach “Castiga un acoperis Tondach de 5000 euro”, desfasurata in perioada 5 iulie - 30 noiembrie 2021.

Astfel, in urma tragerii la sorti si a procesului de validare, contravaloarea acoperisului Tondach achizitionat merge catre Marius Adrian Tomsa din Bistrita Nasaud, sat Urmenis!

Marius a achiziționat 2.000 bucati de tigla ceramica Tondach Tango Plus, culoarea Maro, de la Dedeman Targu Mures, in valoare totala de 9.600 lei - pentru renovarea acoperisului casei parintesti. Am fost incantati sa aflam ca a ales tigla ceramica Tondach la recomandarea tatalui sau.

Ne bucuram ca am oferit un premiu substantial si un real motiv de bucurie unui client Tondach, acum in prag de Sarbatori. 

Regasiti mai jos acoperisul montat cu tigla ceramica Tondach si va invitam sa ne urmariti in continuare pentru noi informatii.

Felicitari Marius si iti multumim ca ai ales tigla ceramica Tondach pentru proiectul tau!

 

 

Cumpara orice model de tigla de baza Tondach in perioada 5 iulie - 30 noiembrie 2021, inscrie factura de achizitie in tombola si ai sansa sa castigi contravaloarea acoperisului de pana la 5000 euro. 

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.