(c) 2020 cosmin dragomir | cosmindragomir.info

Lansare cataloage 2023

Anuntam cu bucurie lansarea noilor noastre cataloage 2023, Porotherm – Sistem complet de zidarie ceramica, Terca – Caramida aparenta si placaj ceramic, Tondach - Sistem complet de acoperis ceramic si Semmelrock - Idei pentru gradina.

Catalog Porotherm 2023

Sistem complet de zidarie ceramica

Cu un numar total de peste 75 de produse disponibile, noul catalog POROTHERM prezinta informatii complete si relevante despre portofoliul si punerea in opera a solutiilor oferite, structurate in 8 mari capitole: Wienerberger - Inovatie de peste 200 de ani, Wienerberger - Solutii pentru toate tipurile de cladiri, Promisiunile Wienerberger, Avantajele blocurilor ceramice, Gamele de produse ceramice Porotherm, Reglementari legislative si Certificari si criterii de performanta.

Catalog Tondach 2023

Sistem complet de acoperis ceramic

Poti regasi in portofoliul Tondach 26 de modele de tigla ceramica disponibile in peste 40 de culori, completate de sute de accesorii ceramice si neceramice potrivite pentru acoperisul tau.

Catalog Terca 2023

Caramida aparenta si placaj ceramic

Peste 110 de culori sunt prezentante in noul catalog TERCA practic si elegant, o inspiratie pentru orice proiect de design interior sau amenajare exterioara. Incepand de la stilul modern, actual si pana la stilul industrial, eclectic, clasic sau traditional, noul catalog Terca ofera solutii spectaculoase, inovative si functionale pentru fiecare stil de amenajare. Proiectele realizate cu produsele Terca sunt personalizabile, astfel incat, fiecare amenajare sa fie unica, adaptata preferintelor si necesitatilor clientilor nostri, oferind astfel infinite solutii de design.

Catalog Semmelrock 2023

Idei pentru gradina

Gaseste idei creative pentru proiectele tale.

Pavaje unice si versatile pentru terase si gradini.

RO_MKT_TON_TER_Greenfield 4

Echipa Wienerberger iti sta la dispozitie daca doresti sa afli informatii suplimentare:

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.