Reference photo new construction apartment in Oostakker

Apartamente in Oostakker - Belgia

 

Fatada este cartea de vizita a locuintei tale, este primul lucru care iese in evidenta atunci cand casa este privita. Pentru aceasta locuinta multifamiliala din Belgia, alegerea caramizilor de fatada Terca s-a facut dintr-o gama aproape nelimitata de modele, texturi si culori, iar inspiratia si creativitatea au oferit libertatea de a fi puse in practica dupa viziunea arhitectilor si proprietarilor.

In final, s-a optat pentru caramizile de fatada Metropolis Aula Rosu, Metropolis Colonia Negru si Metropolis Urbis Maro, datorita coloristicii si modului armonios de imbinare intre ele, dar si cu spatiul inconjurator.

Indiferent de stilul pe care il alegi, modern, special, clasic sau traditional, caramizile de fatada Terca vor oferi un aspect unic casei tale. Alaturi de Terca, vei gasi o versiune pentru fiecare stil arhitectural si posibilitatile creative vor fi nelimitate, deoarece fiecare model are propriile sale caracteristici, iar rezultatul final va fi unic.

Descopera AICI gama de caramizi si placaj ceramic klinker pentru fatada si interior Terca, pentru mixul potrivit al casei tale!

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.